DAVA Foods Estonia AS on Eesti toiduainetööstus- ja hulgimüügiettevõte, mis toodab ligikaudu 40% Eesti kanamunadest ning mille tuntuim bränd on EGGO. Ettevõte kuulub Skandinaavia DAVA Foods kontserni, mille käive on üle 200 miljoni euro ja mille peakontor asub Taanis. DAVA Foods missiooniks on pakkuda tarbijatele väärtuslikke munatooteid, mille tootmiseks kasutatakse kaasaegset tehnoloogiat ning mis vastavad kõrgeimatele ohutus- ja hügieenistandarditele. Ettevõte järgib ise ja nõuab oma tarnijatelt nii sotsiaalset kui keskkondlikku vastutustundlikkust. Eesti ettevõte käive oli eelmisel aastal 12 miljonit eurot ja töötajaid on 33.

Vaata veel: davafoods.ee; eggomuna.ee

Dava Foods Estonia meeskonda on oodatud tugevate liidriomadustega

Juhatuse esimees

Sul on suurepärane võimalus juhtida tuntuimat ja suurimat munade tootjat Eestis. Sinu eesmärgiks on ettevõtte efektiivne ja tulemuslik äri, turuosa kasvatamine ning meeskonna areng ja heaolu. Koostad ja viid ellu arendus- ja investeeringute plaane ning vastutad strateegilise müügi eest. Sinu lähim meeskond on 5-liikmeline.

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on kõrgharidus ning tulemuslik juhtimiskogemus toiduainetööstusest ja/või FMCG sektorist. Sind iseloomustab strateegiline mõtlemine, äriline fookus ja ambitsioonikus. Oled tugevate liidriomadustega, suunatud nii arengule, tulemustele kui inimestele. Oled aus, avatud ja õiglase loomuga. Vajalik on väga hea inglise keele oskus.

DAVA Foods pakub Sulle huvitavat tööd ja põnevaid väljakutseid kaasaegses, vastutustundlikus Skandinaavia ärikultuuriga ettevõttes. Sind ootab üks parimaid meeskondi Eestis, tugev bränd ja võimalus anda oluline panus Eesti toiduainetööstusesse.




Soovid lisainfot?

Liisa Kilk
Talendikogemuse spetsialist
liisa.kilk@fontes.ee
Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee