Brändisaadikute meistriklass on Sulle, kui soovid panustada oma organisatsiooni tööandja maine ja tegevusvaldkonna edendamisse. Samuti Sulle, kes Sa soovid teadliku persoonibrändi kujundamise abil tugevdada oma eksperdikuvandit või anda hoogu oma karjääri ning isiklike eesmärkide saavutamisele.

Sihtgrupp: programm sobib organisatsiooni kõneisikutele, värbavatele juhtidele, tippspetsialistidele, aga ka vabakutselistele ja väikeettevõtjatele, kelle tegevuse edus on oluline roll persoonibrändil.

Programmi sisu:

  • Tööandja bränding ja persoonibränding ning maine kujundamine.
  • Tööandja brändingu sünergia organisatsiooni teenuse või toote brändiga.
  • Persoonibrändingu erinevad võimalused, kanalid ja tööriistad.
  • Loo jutustamise kunst.
  • Persoonibrändi loomine ja brändisaadikuna tegutsemine: Oma isiklike väärtuste, unikaalsete tugevuste ja huvide lahtimõtestamine; Eesmärkide sõnastamine; Auditooriumi ja sobivate kanalite määratlemine; Oma loo jutustamine; Praktiline tegevuskava koos elluviimise ajaraamiga.

 


Programmi ülesehitus ja Fontese tugi

Tegemist on praktilise 3 moodulist koosneva interaktiivse programmiga. Kaks esimest töötuba avavad kaasaegse tööandja brändingu olemust ning annavad raamistiku ja tööriistad isikliku persoonibrändi ülesehitamiseks.

Programmi jooksul valmib iga osaleja isiklik brändisaadiku või persoonibrändi tegevuskava, mille esitlemistele ja arutelule pühendame kolmanda töötoa.

Töötubade vahelisel perioodil toimub iseseisev töö oma isikliku plaani loomisel.

Iga osaleja saab programmis osalejate seast personaalse „Buddy“, kellega töötubade vahepeal nõu pidada ja tagasisidet küsida.

Brändisaadiku või persoonibrändi tegevuskava valmimist toetab Fontese poolt välja töötatud ja klientide organisatsioonides edukalt testitud tegevuskava raamistik ning Fontese ekspertide tugi.

Programmi ajakava:

  • I töötuba 19.04.2024 kell 10.00 - 16.30 Fonteses
  • II töötuba 9.05.2024 kell 10.00 - 13.00 - Online töötuba MS Teamsis
  • Veebikonsultatsioon 22.05.2024 kell 13.00 - 14.30 - brändisaadiku tegevuskavade viimistlemine.
  • Veebiseminar „Persoonibränding LinkedIn´is“ - salvestuse vaatamine Sulle sobival ajal.
  • III töötuba 30.05.2024 kell 10.00 - 16.30 Fonteses

Hind: 

Brändisaadikute meistriklassi hind osalejale on 850 eurot + km. Võimalik on tasuda osadena.

Tähelepanu! Esimesele viiele gruppi registreerunule pakume soodushinda 750 eurot +km.

Lisavõimalus: Soovi korral on võimalik viia programm läbi organisatsioonisiseselt ning disainida see vastavalt Sinu ettevõtte vajadustele, eesmärkidele ja osalejatele. Huvi korral võta meiega ühendust!


Programmi läbiviijad ja eestvedajad

Kadri Sooberg-Aettik – Fontese Tööandja Brändingu Hubi juht, sertifitseeritud tööandja brändingu ekspert (Universum Global)


Kristiina Ling – ABB tööandja brändingu partner, sertifitseeritud tööandja brändingu ekspert (Universum Global, Ph.Creative)


Soovid lisainfot?

Kadri Sooberg-Aettik
Juhtivkonsultant - talentide leidmine ja tööandja bränding
kadri.sooberg-aettik@fontes.ee
Janne Einula
Avatud programmide ja koolituste koordinaator
janne.einula@fontes.ee