Kas soovid avastada tööriista, mis muudab värbamise, arendamise ja karjääriplaneerimise lihtsamaks, tulemuslikumaks ja tõhusamaks? 

Ootame sind sisse vaatama kompetentsikaartide maailma, kus traditsiooniline värbamisprotsess saab täiesti uue ja fokuseeritud raamistiku ning kus iga kandidaadi hindamine on täpne ja läbimõeldud.

Kompetentsikaartide kasutamise töötuppa ootame kõiki, kes puutuvad kokku inimeste värbamise, valiku ja arendamisega. Sealhulgas on eriti oodatud juhid ja juhtimismentorid!

Teemad, mis sind ees ootavad:

  • Kompetentsikaardid kui kompetentside süsteem ja praktiline töövahend. Praktilised näpunäited kaartide kasutamiseks igapäevases värbamisprotsessis.
  • Kuidas luua täpne ja realistlik pilt ideaalkandidaadist, kasutades kompetentsikaarte?
  • Praktilised juhised ootusprofiili loomiseks, mis toetavad organisatsiooni eesmärke ja kultuuri.
  • Kaartide kasutamine kompetentside hindamisel. Näpunäited kompetentside hindamiseks ja tulemuste interpreteerimiseks.
  • Kompetentsikaardid enesehindamisel ja arengu kavandamisel. Kuidas juhendada töötajaid nende karjäärieesmärkide saavutamisel, kasutades kompetentsikaarte?
  • Inspireerivad lood ja praktilised näited, kuidas kaardid võivad suunata edule karjääris.

Liitu selle põneva koolitusega ja avasta, kuidas kompetentsikaardid võivad muuta sinu professionaalset lähenemist kompetentside analüüsile!


Aeg: 30.05 kell 10.00 - 12.00

Hind: 250 eurot + km. Hind vilistlasmentorile 180 eurot + km.



Koolitaja: Piret Jamnes, Fontese partner ja ärisuunajuht, coach, karjäärinõustaja, koolitaja, projektijuht, TLÜ-s lektor.

Piret omab magistrikraadi organisatsioonikäitumise erialalt Tallinna Ülikoolist. Ta on olnud 12 aastat karjääriarendamise ja -juhtimise lektor Tallinna Ülikooli Psühholoogiainstituudis. Lisaks omab 21 aasta pikkust kogemust talendijuhtimise ettevõttes Fontes, kus Piret on üks partneritest ja ärisuuna juht. Igapäevaselt tegeleb Piret juhtide nõustamise ja hindamise, coachingu, arenguprogrammide väljatöötamise ja läbiviimisega ning kompetentsisüsteemide arendamisega.

Soovid lisainfot?

Piret Jamnes
Arendustiimi juht / Juhtivkonsultant
piret.jamnes@fontes.ee
Janne Einula
Avatud programmide ja koolituste koordinaator
janne.einula@fontes.ee
Koolitusele registreerumiseks logi sisse või registreeru talendipanga kasutajaks