Tutvume juhi oluliste tegevustega, mis mõjutavad otseselt töötajate heaolu. Õpime tõhusaid praktilisi lähenemisviise, mida juht või juhtimiskultuuri toetav personaliprofessionaal saab kasutada toetamaks talentide karjäärivalikuid ja arengut.

Osaleja saab:

  • Tuvastada tööheaolu peamised lähenemised ja elemendid.
  • Tutvuda talendinõustaja (Talent Advisory) lähenemisega ning selle rakendamisvõimalustega organisatsioonis.
  • Analüüsida oma rollist lähtuvalt isiksuseprofiili ja tööülesannete sobivust Job Crafting harjutuse abil.


Aeg: 18.04.2024 kell 10.00 - 16.30 Fonteses.


Koolituse hind: 260 eurot + km.
NB! Osaledes ka teises heaolu saadikute töötoas "Positiivne töötajakogemus. Kuidas see mõjutab tööheaolu?" on hind kokku 490 eurot + km.
Koolituse kohta saab rohkem lugeda SIIT

Liitudes töötubade sarjaga saate osa praktilistest teadmistest, mis arendavad teie oskusi ja aitavad teil luua parema töökeskkonna! Oleme siin, et toetada teid ja teie meeskonda sel teekonnal tööheaolu suunas.

Tervitame teid soojalt meie Heaolu saadikute töötubades!
Koolitajad:
Piret Jamnes – juhtivkonsultant, koolitaja, coach.

Piret omab magistrikraadi organisatsioonikäitumise erialalt Tallinna Ülikoolist. Ta on olnud 12 aastat karjääriarendamise ja -juhtimise lektor Tallinna Ülikooli psühholoogiainstituudis. Lisaks omab ca 21 aasta pikkust kogemust talendijuhtimise ettevõttes Fontes, kus Piret on üks partneritest ja ärisuuna juht. Igapäevaselt tegeleb Piret juhtide nõustamise, juhtide hindamise, coachingu, arenguprogrammide väljatöötamise ja läbiviimisega (coachingu- ja mentorprogrammid, karjääricoachinguprogrammid jne.) ning kompetentsisüsteemide arendamisega.

Piret omab erinevaid rahvusvahelisi coachingusertifikaate (Executive Coach, Business Coach, Firework Coach, Wisdom Coach), karjäärinõustajana Eesti kõrgeimat kutsetunnistust (VII tase) ning EIA akrediteeringut Senior Practitioner tasemel.


Pille Pesti - konsultant, psühholoogilise heaolu nõustaja ja koolitaja.


Lõpetanud Tartu Ülikooli psühholoogia erialal (B.Sc), Vrije Universiteit Amsterdami kliinilise psühholoogia erialal (M.Sc.) ja Tallinna Ülikoooli organisatsioonikäitumise erialal (M.Sc.).

Karjäärinõustaja (kutsetunnistus tase 7) ja Eesti Karjäärinõustajate Ühingu liige.

Nõustamisalases töös on Pille mõjutatud erinevatest läbitud teraapiakoolitustest (lahenduskeskne lühiteraapia, loovteraapiad, pereteraapia, kognitiivkäitumuslik teraapia) ning kogemusest (kliinilise) psühholoogi ja karjäärinõustajana. Tööalaselt kokku puutunud erinevate valdkondade meeskondade ja organisatsioonidega.

Soovid lisainfot?

Piret Jamnes
Arendustiimi juht / Juhtivkonsultant
piret.jamnes@fontes.ee
Juta Palmeri
Juhtivkonsultant
juta.palmeri@fontes.ee
Janne Einula
Avatud programmide ja koolituste koordinaator
janne.einula@fontes.ee